WERKELIJKHEID IN MINIATUUR
 
 
 
Activiteiten week 6 (02-02-2009 t/m 08-02-2009)
 
De spanten voor het linker tafel gedeelte van "Ober-Läegerli"  zijn deze week gereed gekomen en op de bovenverdieping op hun juiste positie geplaatst.
 
Daarna is er een begin gemaakt met de opbouw van dit tafel gedeelte dat over enkele weken, via de Gedempte Uberlingen See, gekoppeld gaat worden aan de tafel "Ober-Läegerli"  die nu in opbouw is.
 
Verder zijn de eerste 3 lagen van spiraal 2 aangelegd, zodat de komende week ook deze spiraal gereed zal komen.
 
 
De tweede spiraal in aanbouw

© 2008-2020 Jan A. Theulings
Activiteiten week 07 (09-02-2009 t/m 15-02-2009)
 
Deze week is de electronica voor de tafel "Ober-Läegerli"  gereed gekomen en kan er een begin worden gemaakt met de bedradingen van het schaduwstation en de reeds aangelegde spiralen op deze tafel.
 
Verder kan er nu de komende weken gebouwd gaan worden aan de aanleg van de andere trajecten op dit gedeelte van de tafel en het 8 sporig station van "Ober-Läegerli" .
 
Als bezonderheid kan gemeld worden dat er deze week ook interviews zijn gegeven aan De Nieuwe Dokkumer Courant en aande De Nieuwe Amelander en dat ook zij binnenkort opnieuw melding gaan maken van MSA activiteiten.
 
 
De voedingen voor de tafel "Ober-Läegerli" zijn gereed
 
Activiteiten week 08 (16-02-2009 t/m 22-02-2009)
 
Ook deze week is er hard gewerkt aan de bedrading van het schaduwstation 1 en aan de besturings electronica voor "Ober-Läegerli".
 
Nu dit paneel geplaatst is kan er de komende week begonnen worden met de aanleg op deze tafel van de diverse trajecten. (ruim 300 meter rails en wissels)
 
Uiteraard wordt er natuurlijk ook gewerkt aan het linker gedeelte van de  tafel "Ober-Läegerli"  zodat ook hier binnenkort met de aanleg van de sporen begonnen kan worden.
 
Bovendien is er deze week ook een interview gegeven aan de Leeuwarder Courant.
 
 
De elektronica voor de tafel "Ober-Läegerli" is gemonteerd
Activiteiten week 09 (23-02-2009 t/m 01-03-2009)
 
Deze week is er hard gewerkt aan het leggen van de bekabeling van het schaduwstation 1 en de voorbereidingen voor de aansluitingen van de baanvakken op de tafel "Ober-Läegerli" .
 
Het linker tafel tafelgedeelte van  "Ober-Läegerli"  is nu zover dat de poten er onder kunnen worden geschroefd, zodat komende week op beide tafels boven gewerkt kan worden.
 
Daarnaast is woensdag avond een groepsfoto genomen voor een publicatie in de Nieuwe Amelander. (Ook zijn intussen artikelen verschenen in de Nieuwe Dockummer Courant en de Leeuwarder Courant. Uiteraard verheugen wij ons over deze belangstelling).
 
Het linker gedeelte van de tafel "Ober-Läegerli"  staat al te wachten