WERKELIJKHEID IN MINIATUUR
DE UITBREIDING MET DE TAFEL "UNTER-LÄEGERLI"
Activiteiten week 40  (23-09-2018 t/m 29-09-2018)

Deze week is er volop gewerkt aan de software en hardware voor de besturing van niet alleen de baan, maar ook is er software geschreven dat de dieren straks in de Circus piste echt kunnen optreden.

Inmiddels zijn er opnieuw dieren uit quarantaine in het Circus aan gekomen en ook zij hebben inmiddels hun plaats gevonden in de stallen en in het enorme zwembad. Dit laatste voor o.a de nijlpaarden, de ijsberen, de pinquïns, etc..

De leeuwen hebben een aparte ruimte evenals de giraffen, kamelen, de olifanten, ezels, zebra's en de beren. De paarden worden worden weer in een andere stal ondergebracht.


De nieuwe circus directeur toont trots een gedeelte van het dierenpark.

© 2008-2018 Jan A. Theulings
Klik hier voor de
MSA brochure
Klik hier voor meer informatie over de openingstijden
Activiteiten week 41  (30-09-2018 t/m 06-10-2018)

Ook deze week is hard gewerkt aan de software. De software voor camera voor in de piste is geschreven in Python met als onderlaag Debian en werkt zoals verwacht. Verder is de software dat de acts in de piste ook "werkelijkheid" worden volop in de test. En ook dat ziet er zeer belovend uit.

Ook zijn we deze week zeer verrast door een enthousiaste bezoeker die voor ons uit hun eigen verzameling maar liefst 2 zeer oude NS rangeerolie lampen uit 1890 kwam brengen. We zijn erg trots dat we het vertrouwen genieten van spoorweg mensen dat ze MSA Modelspoor dit soort antieke gebruiksvoorwerpen toe vertrouwen. We spreken onze dank daar voor uit. Het doet de tegenwerking van een paar Amelanders tegen MSA Modelspoor snel vergeten en toont dat we op de goede weg zijn.


Met trots staan de beide rangeer olie lampen, tot ze een plaats krijgen in de hal, naast de software ontwikkel computers