WERKELIJKHEID IN MINIATUUR
 
 
 
 
DE UITBREIDING MET DE TAFEL "UNTER-LÄEGERLI"
 
 
 
 
Activiteiten week 31 en 32  (29-07-2019 t/m 11-08-2019)
 
De afgelopen 2 weken is er weinig veranderd aan de de bouw van de banen. De meeste tijd wordt momenteel besteed aan de bouw van gebouwen.
 
Zo is er immiddels een Apotheek en een Dokterspost gebouwd die uiteraaard deel uit gaan maken van de gezondheidsvoorzieningen van Unter- en Ober Läegerli.
 
Verder wordt er ook hard gewerkt aan gebouwen die rond het stationsplein komen te staan en dat straks het winkelcentrum moet worden van Unter Läegerli.
 
Onderstaand een foto van de vorderingen

© 2008-2019 Jan A. Theulings
Klik hier voor meer informatie over de openingstijden
Bezoek
JT-Miniworld
Werkelijkheid in Miniatuur
Activiteiten week 33  (12-08-2019 t/m 18-08-2019)
 
Het bouwen van huizen, kantoren, hotels, publieke voorzieningen, etc. voor Unter Läegerli blijft de komende weken gewoon doorgaan.
 
Deze week is o.a. het regio Politiebureau voor Unter- en Ober-Läegerli gereed gekomen. Het was tot voor kort ook niet noodzakelijk om een politie bureau voor deze beide plaatsen te hebben omdat de criminaliteit 0,0 was.
 
Echter ook in Unter- en Ober-Läegerli is nu toch dringend deze voorziening noodzakelijk geworden. De bevolking telt thans ook een aantal figuren die hun handen niet van andermans spullen kunnen afhouden. Intimiderend zijn en pesten en proberen om hun ideeën op te dwingen aan andere bewoners. Overtuigd zijn van hun eigen gelijk en niet eerder tevreden zijn als hun medebewoners doen wat deze mensen in gedachte hebben over de samenleving. Kortom het is de hoogste tijd om een politiebureau in te richten zodat de anarchie en andere misdragingen van sommige bewoners tot de orde kan worden geroepen.
 
 
Onderstaand het nieuw gebouwde politie bureau voor Unter- en Ober-Läegerli.