WERKELIJKHEID IN MINIATUUR
 
 
 
 
DE UITBREIDING MET DE TAFEL "UNTER-LÄEGERLI"
 
 
 
 
Activiteiten week 22  (27-05-2019 t/m 02-06-2019)
 
De bouw van de banen is zoals eerder gemeld volop aan de gang. Er wordt hard gewerkt aan verbinding tussen  het 10- sporig schaduw station voor het goederenverkeer en het toekomstig industrie gebied van Unter Läegerli.
 
De 5 nevenlijnen die naast de 2 hoofdlijnen komen te lopen krijgen al vorm en de planning is dat voor eind juni deze 7 lijnen volleding zijn aangelegd
 
 
Naast de 2 hoofdlijnen voor het goederenverkeer zijn er straks ook nog een 5-tal nevenlijnen beschikbaar voor goederentransport naar de locale bedrijven in Unter Läegerli

© 2008-2019 Jan A. Theulings
Klik hier voor meer informatie over de openingstijden
Bezoek
JT-Miniworld
Werkelijkheid in Miniatuur
Activiteiten week 23  (03-06-2019 t/m 09-06-2019)
 
Naast de bouw activiteiten aan de baan van Unter Läegerli zijn er ook natuurlijk de bouw activiteiten van de gebouwen die straks deel uit gaan maken van Unter Läegerli.
 
Naast de tal van bouwdozen die inmiddels binnen zijn gekomen van Faller is ook inmiddels de Moutfabriek van PIKO afgelopen week ontvangen.
 
Natuurlijk is gelijk met de bouw van deze fabriek begonnen omdat de bestaande bierbrouwerij in Ober Läegerli dringend op mout zit te wachten.
 
 
Onderstaand een foto van het begin van de bouw van de moutfabriek.
Activiteiten week 24  (10-06-2019 t/m 16-06-2019)
 
In deze korte week naar Pinksteren is toch volop gewerkt aan de banen.
 
De 7-sporen van het goederen verkeer zijn verder doorgetrokken en ook is er een begin gemaakt met de aansluiting met het industrie terrein van Unter Läegerli.
 
In totaal komen er 4 tunnel in- en uitgangen. Zowel enkel-sporig als dubbelsporig en zelfs een 3-sporige tunnel. De hoofdlijnen voor het goederen verkeer gaan achter het Bahnbetriebswerk door, samen met 2 sporen van de nevenlijn. De andere 3 goederen sporen gaan om het Bahnbetreibswerk.
 
 
Onderstaand een overzicht van de vorderingen